Om AirVac

Håkan Bengtsson. AirVac Håkan Bengtsson. AirVac

AirVac startades av Håkan Bengtsson 1993, som fortfarande driver företaget.
Håkan har arbetat med import och försäljning av Centraldammsugare, fläktar och ventilation sedan början av 1980-talet. De första 5 åren bedrev AirVac entreprenadverksamhet med installation av centraldammsugsystem och ventilationssystem. Sedan år 1998 har AirVac haft egen tillverkning av centraldammsugare och distribution av rörsystem, städutrustning och tillbehör till kunder och kollegor över hela Skandinavien. Vår Fläktförsäljning har fått en egen hemsida på www.fläktspecialisten.se 

Centraldammsugare i pressen Centraldammsugare i pressen

Det var en gång....
De första åren försökte vi fortsätta på inslaghet spår och informerade konsumenterna om de stora fördelarna en installation av centraldammsugare innebär. Ett arbete som är lika viktigt och aktuellt idag som då!

AirVac Centraldammsugare hos Clas Ohlson AirVac Centraldammsugare hos Clas Ohlson

Under 1998 konstruerade vi vår första centraldammsugare som då bl.a. kom att marknadsföras av Clas Ohlson AB. Under år 2000 presenterade vi vårt första 3-fas program med centralenheter för fleranvändar-system till bl.a. äldreboenden, skolor och hotell m.m..

AirVac Centraldammsugare - Kärt barn har många namn :-) AirVac Centraldammsugare - Kärt barn har många namn :-)

Vi har tillverkat närmare 10.000 enheter till Svenska, Norska och Finska kollegor & varumärken. Sedan 2005 har vi också gjort fler än 500 av våra större enheter på 3-13kw. Våra system finns, förutom i Skandinavien, installerade i bl.a. Storbritannien, Turkiet, Spanien, Frankrike, Ryssland och Taiwan. Vi har också lackerat eller klistrat på ett flertal mer eller mindre välkända varumärken på enheter vi tillverkat under de sista dryga 20 åren...

Tillverkning

CAD ritning detalj för centraldammsugare
produktion av 3-fas centraldammsugare
Produktion av 1-fas & 3-fas centraldammsugare
CE-testning centraldammsugare
Tillverkning av Silen Flow 1500
Elektriska tester 1-fas centralenheter

distribution

Sedan 2002 har vi haft egen import och tillverkning från Fjärran Östern av sugslangar, 
munstycken och rör & detaljer etc Vi tar hand om alla storlekar av order. Allt från en ensam skarvmuff till en lastbil full med centraldammsugare eller städutrustningar.

Välj på vilket sätt du önskar att vi skickar ditt gods, eller låt oss ordna med paketleverans via PostNord eller DHL och pallgods med DHL till självkostnad på vårt fraktavtal. Vid större leveranser lämnas förslag på direktbil, som här till höger. En leverans av 18st stora 3-fas enheter till Istanbul.
Våra leveransvillkor: NL17