Om AirVac

AirVac Centraldammsugare startades av Klas och Håkan Bengtsson 1993 som fortfarande driver företaget.
Vi har båda arbetat med import och försäljning av Centraldammsugare, fläktar och ventilation sedan början av 1980-talet. De första 5 åren bedrev AirVac entreprenadverksamhet med installation av centraldammsugsystem och ventilationssystem. Sedan år 2000 har verksamheten varit helt inriktad på tillverkning av centraldammsugare samt distribution av rörsystem och tillbehör till kunder och kollegor över hela Skandinavien.

Under 1998 konstruerade vi vår första centraldammsugare som då bl.a. kom att marknadsföras av Clas Ohlson AB. Under år 2000 presenterade vi vårt första 3-fas program med centralenheter för fleranvändar-system till bl.a. äldreboenden, skolor och hotell m.m..

Vi har tillverkat mer än 8000 enheter till Norska, Svenska och Finska kollegor & varumärken. Sedan 2005 har vi också gjort fler än 500 av våra större enheter på 3-13kw. Våra system finns, förutom i Skandinavien, installerade i bl.a. Storbritannien, Turkiet, Spanien, Frankrike, Ryssland och Taiwan. Vi har lackerat eller klistrat på ett flertal mer eller mindre välkända varumärken på enheter vi tillverkat under de sista 15 åren...

Högsta kreditvärdighet hos UC och soliditet sedan 2005.

tillverkning

distribution

Sedan 2002 har vi haft egen import och tillverkning från Fjärran Östern av munstycken, sugslangar och rör & detaljer etc Vi tar hand om alla storlekar av order. Allt från en ensam skarvmuff till en lastbil full med centraldammsugare eller städutrustningar.

På vårt stora importlager i Skåne mellanlandar varor i större partier som inte ska packas om. Här i lokalerna finns också vårt systerföretag, som levererar fläktarna till våra stora 3-fas CD-enheter. Läs mer om EKB Produkter AB på nedan länk:
www.ekb.se
 

Välj på vilket sätt du önskar att vi skickar ditt gods, eller låt oss ordna med paketleverans via PostNord eller DHL och pallgods med DHL till självkostnad på vårt fraktavtal. Vid större leveranser lämnas förslag på direktbil, som här till höger. En leverans av 18st stora 3-fas enheter till Istanbul.
Våra leveransvillkor: NL09